Så, vad vill jag med den här bloggen?
Jag vill visa på att bakning och matlagning behöver inte vara svårt eller stressande utan kan istället vara en chans till avkoppling och något som man kan må bra utav.
Jag har alltid varit intresserad av bakning och tyckt att det varit roligt att pyssla i köket. Det har också medfört att jag fått lära mig betydelsen och "stoltheten" i att kunna bjuda på hembakat bröd, vare sig det är matbröd eller något mer sött.
Jag är också uppvuxen i en familj som alltid uppskattat god vällagad mat. Jag har fått lära mig att laga husmanskost och fått med mig värdefulla traditioner och kunskaper i detta.
Det är det jag vill visa i den här bloggen. Det behöver inte vara svårt eller ta lång tid för att bli gott. Jag vill visa på att det kan vara avkopplande och roligt, Att kunna baka eget bröd vare sig det är matbröd eller bullar är något som man ska lägga värde och stolthet i, det blir ju både billigare och godare än att köpa bröd i längden. Detsamma gäller mat och matlagning. Jag vill dela med mig av mina favoriter men även av traditionell husmanskost och traditioner. Visa på hur roligt det är att kunna laga mat från grunden och kunna föra vidare rätter som funnits länge utan att lägga vikten på att det är svårt eller omständigt att göra.